Er du en råtass på lønnsfaget?

Vi er på utkikk etter en person som ønsker nye og spennende utfordringer. Er ordentlig råtass innenfor lønnsfaget.

Illustrasjonsfoto: Cicilie Hennig-Till

Sykehuspartner er Norges største felles tjenesteleverandør innenfor det personaladministrative området. Vi leverer selvbetjeningsløsninger og HR-tjenester til Helse Sør-Østs 74 000 sykehusansatte og vi administrerer lønnsutbetalinger på ca. 40 MRD årlig.

En fremtid med automatisering

Fagområdet lønn er i store endringer og digitalisering og automatisering står sentralt. Hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med et etablert fagområde med problemstillinger du ikke finner så mange andre steder.

I rollen som Norges største innenfor personaladministrasjon er vi med på å forme fremtidens lønnssystemer. Sammen med våre leverandører er vi med på å utvikle stadig bedre og mer effektive tekniske løsninger.

Vi har et av Norges mest krevende lønnskodeverk. En av våre oppgaver er å omsette det til noe som gjør at alle får utbetalt riktig lønn hver måned.

Hos oss får du jobbe med andre som er lidenskapelig opptatt av lønnsfaget. Du vil få kolleger med høy kompetanse du kan sparre med.

Kultur og arbeidsmiljø

Vår kultur er preget av lagånd og et genuint ønske om å gjøre en forskjell. Vi er med på å bidra til at mest mulig penger går til pasientbehandling og minst mulig til administrasjon.

Vil du være med og gjøre en forskjell?

Søk stilling på Finn nå!