Glemt passordet til PCen?

Nå kan du få tilsendt PIN-kode på SMS dersom du har glemt passordet til PCen din. Med den kan du endre passordet ditt selv. Det forutsetter at du har registrert mobilnummeret ditt i Personalportalen.

Vi er alltid tilgjengelig for deg dersom du trenger hjelp. Foto: Cicilie Hennig-Till

Har du glemt passordet til PCen din? Nå slipper du å ringe Sykehuspartner for å få nytt passord. Klikk «Glemt passord» i påloggingsbildet på maskinen og få engangskode tilsendt på SMS.

Hvordan bruke tjenesten?

Klikk Glemt passord i påloggingsvinduet og få valget mellom å svare på sikkerhetsspørsmål eller få PIN kode tilsendt på SMS.

Det ikke nødvendig å registrere sikkerhetsspørsmålene dersom du kun skal bruke SMS. Det eneste du må ha gjort før du kan få passord på SMS er å ha registrert mobilnummeret ditt i Personalportalen. Veldig mange har allerede gjort det tidligere, da trenger du ikke å gjøre det igjen.

Hvordan registrere mobilnummeret ditt i Personalportalen?

1. Åpne Personalportalen
  2. Velg skjema/oppgaver fra menyen
  3. Velg nytt skjema Person og familieinformasjon
  4. Fyll inn feltet Mobiltelefon dersom det står tomt
  5. Klikk Neste til du kommer til siste side i skjema.
  6. Der klikker du Send

Kan jeg fortsatt ringe Sykehuspartner for å få hjelp?

For å ha best mulig sikkerhet rundt passordhåndtering ønsker vi at du skal gjøre det selv dersom det er mulig. Men dersom du får trøbbel og trenger hjelp kan du naturligvis ringe oss. Telefonnummeret vårt er 32 23 53