Mariann Hornnes tilsatt som administrerende direktør

I Sykehuspartners styremøte 26.8 ble Mariann Hornnes formelt tilsatt som administrerende direktør.

Mariann Hornnes er sivilingeniør fra NTNU og kommer fra stillingen som teknisk direktør ved Oslo Lufthavn AS. Hun har tidligere vært direktør for Senter for e-helse, IKT og medisinsk teknisk utstyr ved Akershus Universitetssykehus og direktør for IKT og fellesfunksjoner i Norsk Tipping.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben i Sykehuspartner; en spennende virksomhet med mange utfordringer og svært kompetente medarbeidere, sa Hornnes til styret i møtet.

- Mariann Hornnes har god teknologisk forståelse og ledelsesmessig erfaring og holdninger som er nødvendig for å lykkes i videreutvikling av Sykehuspartner. Vi ønsker deg lykke til, sa styreleder i Sykehuspartner Steinar Marthinsen.

Publisert første gang 27.08.2015