Nominert til årets unge ledere

Avdelingsleder Marthe Westlie og seksjonsleder Jørgen Flaten fra Sykehuspartner er begge på listen over Norges 100 unge ledertalenter. Nå er de nominert til «Årets unge ledere 2017» i Assessit’s gjeve kåring.

Kandidatene blir testet, utfordret og evaluert sammen med noen av Norges beste unge ledere på sine lederegenskaper.

- Vi har mange ledertalenter i Sykehuspartner og det er en glede å synliggjøre noen av de som modellerer og lykkes med sin lederstil. At Marthe og Jørgen er med på listen blant de 100 ledertalentene i Norge, er noe vi er svært stolte av, sier leder for kompetanse- og lederutvikling, Synne Bertes Skjæret.

​Marthe Westlie er avdelingsleder for Rådgivningstjenester i HR, økonomi og regnskapstjenester. Hun har jobbet i Sykehuspartner siden 2004 og har fra 2006 hatt en rekke ulike lederroller.

- Marthe en leder som har de grunnleggende egenskapene som en leder bør ha. Hun viser god dømmekraft og forretningsforståelse, utfordrer og legger til rette for medarbeidere. I tillegg er hun en god rollemodell og kulturbygger i organisasjonen. Marthe er leder for et tverrfaglig og svært kompetent miljø som har stor gjennomføringskraft og evner å oppnå gode resultater som til tider er krevende i en så stor og kompleks organisasjon som Helse Sør-Øst er, sier direktør for HR, økonomi og regnskapstjenester, Geir Ove Staalen.

​Jørgen Flaten har over fem års ledererfaring fra ulike avdelinger og seksjoner i Sykehuspartner. Han har lang fartstid innenfor helse-IKT hvor han har jobbet de siste 15 årene. Nå leder han seksjon Interne tjenester og roses av sin leder.

- Jørgen er en svært faglig dyktig medarbeider og leder. Hans lederstil kjennetegnes av tillitsbasert ledelse med fokus på ansattes ansvar, prestasjon og egen utvikling. Han er svært god til å legge til rette for at sine ansatte skal få rom til å gjøre jobben sin på en god måte og brenner for å se dem lykkes. Jørgen er en lagspiller og er særdeles god på å løfte andre frem, er tilgjengelig og hjelper alltid de rundt seg med et smil, sier Yngve Strøm, avdelingsleder for Basistjenester.

Bli bedre kjent med kandidatene våre i miniintervjuene på Assessit's hjemmeside.