Olav Berg ansatt som viseadministrerende direktør i Sykehuspartner

Olav Berg tiltrår som viseadministrerende direktør i Sykehuspartner 14. oktober. Han blir ansvarlig for infrastrukturmodernisering og for oppfølging av vår eksterne partner HPE.

Viseadministrerende direktør Olav Berg. Foto: Cicilie Hennig-Till

- Jeg er meget fornøyd med at Olav Berg har takket ja til stillingen, sier Mariann Hornnes.
- Olav Berg har tung, faglig IKT-bakgrunn og en bred erfaring fra Sykehuspartner som blir verdifull når vi skal fortsette arbeidet med å modernisere infrastrukturen. Olav blir stedfortreder for meg og hovedansvarlig for oppfølging av ekstern partner og av infrastrukturmoderniseringen, sier Hornnes.

Brenner for modernisering

- Mitt fokus fremover blir det jeg brenner for aller mest; å modernisere IKT infrastrukturen, sier Olav Berg.
- Sykehuspartner har fått ansvaret for det store moderniseringsløftet videre fremover, noe jeg ser på som en anerkjennelse for det arbeidet vi allerede har gjort. Fullt fokus på modernisering er helt avgjørende for å nå helseregionens mål og for at Sykehuspartner skal bli i stand til å levere på de forventningene som ligger på oss i årene fremover.

Olav Berg tiltrer i den nye rollen 14. oktober 2016. Merethe Austgulen blir konstituert direktør for Produksjon fra samme dato.

Om Olav Berg

Olav Berg (51) er utdannet sivilingeniør ved Texas A&M University og har lederutdanning fra Forsvarets høyskole. Berg har vært direktør for IKT-tjenester i Sykehuspartner siden 2015 og kom fra stillingen som konserndirektør i Teleplan.

Publisert første gang 14.10.2016