Vil du jobbe med livsvIKTig IKT?

Det er for tiden mange ledige stillinger i Sykehuspartner. Vi søker deg som brenner for drift og utvikling av infrastruktur og som kan bidra til å skape sikre og stabile løsninger for sykehusene i Helse Sør-Øst.

- Sykehuspartner er inne i en spennende utvikling og vi søker etter fagspesialister med en sterk profil innen IKT infrastruktur, spesielt innen arbeidsflate og datakommunikasjon, sier avdelingsleder Yngve Strøm.

- Vi jobber for å sikre forutsigbare og stabile tjenester for helsesektoren, samt implementere endringer og levere prosjekter. Viktige aspekter i dette arbeidet er daglig drift og vedlikehold av systemer og infrastruktur, samt rette feil som oppstår, etablere forbedringsinitiativer i den tekniske driften og delta i utviklingsarbeid, sier Yngve.

Dette er noen av områdene der vi har behov for flere dyktige fagfolk:

  • Arbeidsflate: IKT konsulenter med kjennskap til teknologier som Microsoft Windows, SCCM og APP-V, Citrix, RES One Suite, print-tjenester og applikasjonsfasilitering og -pakking
  • Telekom: Vi søker kompetanse på moderne telefoniløsninger
  • Serverdrift: IKT konsulenter med kompetanse på drift av Windows, og Linux servere, samt virtualiseringsplattform
  • Nettverk: Vi søker nettverkskonsulenter med kompetanse på LAN, WLAN, DCLAN, WAN, lastbalansering og nettverkssikkerhet.

Kvalifikasjoner

De vi søker er utdannet innen IKT på minimum Bachelornivå og har erfaring fra arbeid med IKT infrastruktur og har et sterkt ønske om å jobbe med samfunnskritiske systemer. Lang og relevant erfaring vil kunne kompensere for manglende formalkompetanse. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Om Sykehuspartner

Sykehuspartner har ansvaret for tre regionale datasentre, 40 datarom, rundt 10.000 servere og 2.500 applikasjoner. Avdelingen Basistjenester utvikler og vedlikeholder en av de største og mest komplekse IT-infrastrukturene i Norge, og leverer basis driftstjenester av blant annet nettverk og telekommunikasjon, server og database, samt lagring og arbeidsflate.

Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, prosjekttjenester,  lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80.000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Leveransekraft, verdi for kunden og best på helseteknologi. Slik strekker vi oss mot vår visjon: En partner for helsetjenester i utvikling

Helse Sør-Øst vedtok i fjor å inngå en kontrakt med en ekstern partner om modernisering av IKT-infrastrukturen ved sykehusene. Denne sourcing-prosessen er ikke ferdigstilt, men uansett utfall av prosessen vil du få en svært spennende stilling og utfordrende arbeidsoppgaver i årene fremover, samt mulighet til å bygge en karriere i det mest spennende området innen IKT for tiden; helse-IKT.

For å lese mer om og søke på våre ledige stillinger, se https://sykehuspartner.no/jobb-hos-oss