Om oss

​Sykehuspartner HF underlagt det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst, som også omfatter sykehusene i Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark og Oppland.

Sykehuspartner HF har det overordnede ansvaret for IKT- og HR-tjenester til alle sykehusene i regionen, og vår oppgave er å levere og drifte tjenester innen disse kategoriene.

Vi kjennetegnes som en organisasjon med høyt kvalifiserte medarbeidere. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse utvikler og leverer vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell får frigitt tid til å fokusere fullt og helt på sin primære virksomhet – pasientbehandling.

Vi er cirka 1400 ansatte og en av Nordens største virksomheter på dette området. Vårt hovedkontor ligger på Grønland i Drammen. Vi har også avdelingskontorer i Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Østfold og på Innlandet.

Visjon og mål

​Vårt arbeid er forankret i visjonen "En partner for helsetjenester i utvikling".

Våre mål frem til 2020:

UNIO (Akademikerforbundet og NRF) - Silje Schage Jacob

Dette leverer vi

IKT

Sykehuspartner leverer tjenester til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Vår største oppgave i den forbindelse er drift og forvaltning av ulike pasientsystemer og IKT-plattform. Utover dette omfatter våre tjenester også blant annet drift av utstyr og nettverk.
En av fordelene sykehusene får med en felles IKT-organisasjon er lavere kostnader, men viktigst av alt, helsepersonellet får frigitt tid til å konsentrere seg om sitt fagområde – pasientbehandling.
Våre medarbeidere har over år opparbeidet solid kompetanse og erfaring innen drift og forvaltning av sykehusinformasjonssystemer, og det solide fagmiljøet kommer kundene våre til gode.

ERP og forsyningssenter

Regional ERP-løsning og forsyningssenter leveres til alle helseforetakene i Helse Sør-Øst. Formålet med å innføre en felles løsning er å øke brukervennlighet, samt standardisere løsninger og arbeidsprosesser slik at datakvaliteten blir høyere og styringsinformasjonen bedre.

Et felles forsyningssenter skal gi reduserte kostnader og enklere bestilling og levering helt inn på den enkelte avdeling på sykehuset.

HR

Vårt mål er å levere et helhetlig tilbud av tjenester og løsninger som bidrar til å effektivisere sykehusadministrasjonen. Vi leverer en lang rekke fremtidsrettede elektroniske løsninger som gir sykehusene gevinster i form av redusert ressursbruk og forbedret kvalitet:

• Personalportalen
  • Lønn
  • Refusjon
  • Reiseregninger
  • Rekrutteringsløsning
  • Spørreundersøkelser
  • Elektronisk personalhåndbok
  • Ressurs og arbeidsplanlegging (Gat)
  • E-læringsportal (Læringsportalen)
  • Produksjon av opplæringsmateriell
  • Styringsinformasjon/datavarehusløsning
  • Rådgivning og prosjektledelse

Brukerstøtte

De ansatte på sykehuset kontakter brukerstøtte når de har problemer med IKT-utstyr eller programmer eller har spørsmål rundt lønn. For å yte best mulig service krever det fra vår side god kjennskap til hva som faktisk skjer på et sykehus, og vi er stolte over å kunne fortelle at vi har svært høy løsningsgrad ved førstegangskontakt. I tillegg til brukerstøtte har vi ansatte lokalt på alle helseforetakene. Vi betjener ca. 90 000 brukere.

Fant du det du lette etter?