Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger i Sykehuspartner HF.

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Sykehuspartner HR ved administrerende direktør. Kontaktinformasjonen til Sykehuspartner er:

Adresse: Grønland 34, 3045 Drammen
E-post: post@sykehuspartner.no
Telefon: 32 23 53 00
Organisasjonsnr.: 914 637 651

Ved spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte vårt personvernombud på personvern@sykehuspartner.no.

1.       Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn følgende personopplysninger til disse formålene:

  1. Henvendelser fra publikum

    Når du tar kontakt med Sykehuspartner, registrerer vi ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle andre personopplysninger som måtte følge av din henvendelse for å kunne svare på den. Dette er nødvendig for å kunne svare på henvendelsen og ivareta dine rettigheter som registrert.
  2. Rekruttering til nye stillinger

    Når du søker jobb hos oss, registrerer vi navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre personopplysninger som følger i jobbsøknaden. Vi må behandle disse personopplysningene for å kunne gjennomføre ansettelsesprosessen og behandle din søknad til oss. Dette skjer på grunnlag av samtykke som du har gitt når du søker jobben. Vi bruker WebCruiter til å håndtere søknader og vi har inngått en avtale med WebCruiter om hvordan de behandler personopplysninger for oss (databehandleravtale). Personopplysninger vil ikke lagres lenger enn nødvendig og ikke lenger enn ett år etter avsluttet rekrutteringsprosess.
  3. Oppfylle arbeidsavtalen med ansatte

    Sykehuspartner behandler en rekke personopplysninger om ansatte for å oppfylle arbeidsavtalen med den enkelte ansatte.
  4. Oppfølging av kontrakter med leverandører og kunder

    Informasjon om kontaktpersoner i anbud, kontrakter og lignende. For eksempel navn, e-postadresser og bilde. Dette er nødvendig for å kunne ivareta forpliktelser med grunnlag i kontrakter.
  5. Arkivformål

    Sykehuspartner er som helseforetak bundet av arkivlovens regler om offentlige arkiv, jf. helseforetaksloven § 5 (4). Sykehuspartner arkiverer dokumenter for å bidra til en gjennomsiktig forvaltning og å sikre offentlig dokumentasjon som informasjonskilde for samtid og ettertid. Arkiverte dokumenter vil kunne inneholde personopplysninger.


2.       Utlevering av personopplysninger

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Slike grunnlag vil typisk være en avtale eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Eksempel: Sykehuspartner oversender regninger til inkasso for å oppfylle den avtalen som opprinnelig ble inngått. En slik oversendelse vil kunne inneholde personopplysninger hos den bedriften som skylder oss penger.   

Sykehuspartner bruker eksterne leverandører (databehandlere) til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

3.       Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for.

Opplysninger knyttet til rekruttering, som svar på intervjuer, interne vurderinger mv. lagres så lenge det er hensiktsmessig.

4.       Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling og klage på behandlingen. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/.

Du kan ta kontakt med oss på personvern@sykehuspartner.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

5.       Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til oss på personvern@sykehuspartner.no eller til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/

6.       Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, vil informasjonen på denne nettsiden bli oppdatert.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.